20 آذر 1400 - 8:31
شناسه خبر: 18361
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
تورم مواد غذایی آمریکا به ۴۰ درصد رسید
به گزارش «پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران»به نقل از ایسنا، محققان اظهار کردند: تورم همچنان ادامه دارد و فدرال رزرو با پایین نگهداشتن نرخ بهره، اقتصاد و مردم آمریکا را در معرض خطر قرار میدهد.گیلبرت گارسیا، یکی از شرکای مدیریتی در شرکت گارسیا همیلتون و شرکا (Garcia Hamilton & Associates) گفت: آمریکاییها با تورم مواد غذایی که بسیار نزدیک به ۳۰ و ۴۰ درصد است، دوران بسیار سختی را سپری میکنند.
وی افزود: تورم بسیار بالاست و بانک مرکزی باید برای کنترل افزایش نرخ بهره سریعتر عمل کند. زمان آن فرا رسیده است که فدرال رزرو، نرخ بهره را افزایش دهد و دولت در حال حاضر آنها را بهطور مصنوعی پایین نگه داشته است.بانک مرکزی اعلام کرد که میتواند نرخها را زودتر از آنچه قبلا انتظار میرفت افزایش دهد و اولین افزایش احتمالی در اوایل بهار انجام میشود.
لازم به ذکر است، نرخها از زمان شروع همهگیری در ایالاتمتحده در مارس ۲۰۲۰ نزدیک به صفر بوده است.گارسیا اضافه کرد: افزایش قیمتها به افراد با توانایی مالی کمتر، بیشترین آسیب را وارد خواهد کرد. این تورم ۶ درصدی ویرانگر است و باید این تورم را به سطح عادیتر و قابل مهار برگردانیم.